Bilka CY Sallinggroup 2022 (11 Of 43)

Elev

Bilka CY Sallinggroup 2022 (15 Of 43)

Vi går forrest.
Og du ka' gå med!

Der er masser af gode grunde til at blive elev i Bilka.
Én af dem er, at vi tilbyder en af landets allerbedste elevuddannelser.
Vi sørger for at fylde din rygsæk godt op med faglig viden og solide kompetencer, der giver dig springbrættet til din fremtidige karriere.

Ansøg nu

Bilka CY Ekstra 11

Mød en elev

Venligst accepter marketing-cookies for at se videoen.
Bilka CY Ekstra 12

Elev i Bilka

En elevuddannelse i Bilka indeholder både praktik og skoleophold. Praktikken får du i det varehus, du er en del af, mens skoleophold foregår på Salling Group Academy “BØGEHØJ” i Ebeltoft. 

Som elev i Bilka kan du glæde dig til at få en uddannelse med fokus på business, salg, drift og detailhandel. Du får et stærkt springbræt med uanede karrieremuligheder, spændende oplevelser, gode kollegaer og nye venskaber. 

Har du engagement, ambitioner, drive, holdånd og viljen til succes? Så har vi landets bedste elevuddannelse til dig.

Ansøg nu

De mange muligheder

Når du vælger en uddannelse i Bilka, er du garanteret et solidt springbræt til en spændende karriere, der kan føre dig vidt. Og hvis du vil, kan du gå hele vejen - fra elev til varehuschef. 

Har du viljen? Så viser vi vejen.

Trin 1: Elev / Management trainee

Du kan tage en elevuddannelse inden for alle salgsområder, bager, slagter og service/drift. Management trainee-uddannelsen kan tages inden for alle salgsområder. Uddannelserne tager mellem 2 og 4 år, afhængig af hvilken retning du vælger. 

Ledelsesniveau: Selvledelse

 

Forløb: Selvledelse & Samarbejde

'Selvledelse & Samarbejde’ er første trin på karrierestigen og har til formål at klæde medarbejdere med lederpotentiale godt på til en stilling som for eksempel teamkoordinator eller produktionskoordinator. Igennem forløbet fokuseres der på såvel selvledelse som på samarbejde, og der arbejdes bl.a. med sig selv i forhold til stærke og svage sider. Man vil sammen med de øvrige deltagere få afprøvet sit lederpotentiale og sammen med sin leder finde ud af, om det er den vej, man skal forfølge. 

’Selvledelse & Samarbejde’ har to trin – et 3-dages kursus og efterfølgende træning og feedback i butikken, der følger en individuel udviklingsplan. Forløbet henvender sig til medarbejdere, der står foran en udnævnelse eller lige er blevet udnævnt til teamkoordinator eller produktionskoordinator.

 

Trin 2: Team-/produktionskoordinator

Du kan blive teamkoordinator inden for alle salgsområder og produktionskoordinator inden for bager- og slagterområdet. Som teamkoordinator eller produktionskoordinator arbejder du tæt sammen med afdelingslederen om at sikre størst muligt salg i eget område. Du har ansvar for opsøgende salg, vareopfyldning og kundeservice og bliver løbende udfordret med henblik på udvikling til næste niveau på karrierestigen.  

Ledelsesniveau: Selvledelse

 

Forløb: Lederaspirant

Lederaspirantforløbet er et talentprogram for teamkoordinatorer og produktionskoordinatorer, der har potentiale til at blive afdelingsledere eller produktionsledere, men endnu mangler en del erfaring med ledelse og drift. Målet er, at deltagerne i forløbet bevæger sig fra at være selvledende medarbejdere til succesfuldt at kunne lede andre.

Lederaspirantforløbet tager ca. 12 måneder og er inddelt i 3 kursusperioder af 3 dages varighed med fokus på Selvindsigt, målstyring og effektivitet, Medarbejdersamtaler og Rekruttering. Der afsluttes med studietur og eksamen

 

Trin 3: Afdelings-/produktionsleder

Du kan blive afdelingsleder inden for alle salgsområder og produktionsleder inden for bager- og slagterområdet. Ansvarsområdet er at sikre størst muligt salg via effektiv planlægning, fokus på kunderne og høj standard i afdelingen. Du er desuden ansvarlig for dine medarbejderes trivsel og for oplæring af elever.  

Ledelsesniveau: Leder af medarbejdere

 

Forløb: LederTransitionProgrammer

LederTransitionProgrammerne er for ledere, der har ambitioner om at udvikle sig i den aktuelle rolle eller om at tilegne sig nye kompetencer i forbindelse med et skift fra et ledelsesniveau til et andet. Programmerne er målrettet den konkrete lederrolle og det konkrete niveau i organisationen.

Alle ledere i Bilka bliver tilbudt forløbet, som udover de konkrete kursusperioder kræver et stort engagement i hverdagen, hvor teorien skal omdannes til praksis, og læringen skal bruges aktivt. Forløbet er individuelt tilrettelagt, og indholdet er i høj grad baseret på den enkelte leders hverdag og udfordringer. Det tager bl.a. fat i, hvordan han eller hun som leder med sin adfærd påvirker muligheden for at opnå konkrete mål i hverdagen.

 

Trin 4: Chefniveau

Du kan blive sektionschef i tekstil, nonfood, food/nearfood, freshfood, operations og Customer & People og herefter varehuschef med det øverste ansvar for hele varehuset og for det samlede resultat. Begge chefstillinger kræver en stærk lederstil, et stort overblik og evnen til at sætte andre lederes kompetencer maksimalt i spil for at sikre bedst mulig omsætning og indtjening.

Ledelsesniveau: Leder af ledere

 

Forløb: Skræddersyet udviklingsforløb

Her er der ikke ét forløb, da det bliver skræddersyet lige til dit behov og hvad du finder interessant at blive klogere på.

Læs mere her.

Hvilken vej vil du gå?

Som elitebagerelev i Bilka får du en uddannelse, hvor du har hænderne godt og grundigt i bolledejen. Derudover får du kompetencer inden for ledelse, produktionsplanlægning og drift. Du vil, under din uddannelse, arbejde med de elementer, der skal til for, at en moderne produktion fungerer, som den skal.

Lækkert kød, garniture og smagfulde delikatesser er blot noget af det, du som gourmetslagterelev kommer til at beskæftige dig med. En vigtig del af arbejdet som gourmetslagter består i at rådgive kunderne om tilberedningen af de udskæringer, der findes i køledisken, så det lærer du også.

Som gourmetslagter med speciale i delikatesse er en vigtig rolle i dit arbejde at tilberede råvarer og lækre delikatesser til kunderne – du skaber nemlig de madoplevelser som gør, at vores kunder kommer igen og igen.

Som Management Trainee i Bilka får du dine egne ansvarsområder. Vi giver dig en uddannelse i moderne ledelse, hvor både teori og praksis foregår på et højt og ambitiøst niveau.
Hverdagen vil være en kombination af salg, ledelse og drift. Derudover indeholder uddannelsen, og dermed din hverdag, helt centrale elementer som kommunikation, planlægning og samarbejde.

Salgseleven i Bilka er helt fremme i første række. Du er den allerførste kunderne møder i vores varehuse. Det giver dig naturligvis en central og vigtig rolle, der kommer med et stort ansvar.

Og med ansvar kommer forventninger. I Bilka har vi store forventninger til dig. Til gengæld kvitterer vi med en seriøs investering i din fremtid, din karriere og din udvikling.

Efter endt elevuddannelse er du klar til det næste store skridt i din karriere. Måske er en uddannelse til Retail Manager i Bilka det helt rigtige for dig.

Her suppleres dine kompetencer og den opnåede viden med nye discipliner. Alt fra ledelse til kommunikation, drift og salg.

Vil du vide mere? 

 Bilka er en stor arbejdsplads.
Og derfor får du som elev både karriere-, fremtids- og udviklingsmuligheder.
Find ud af, hvorfor Bilka er meget mere dig, end du måske tror.
Læs mere om det at være elev i Bilka i vores folder

Download folder

Bilka CY Sallinggroup 2022 (7 Of 43)
289
ledige stillinger

 

Er du på udkig efter et spændende job? Søg blandt alle de ledige stillinger i Bilka lige nu - eller søg uopfordret, hvis du ikke finder et match.

Se ledige stillinger

Fang os her