Bilka 0599

Fritidsjob

Bilka 0517

Mere dig
end du tror

Hos os kommer du ikke blot til at fylde varer på hylderne. Du får en afvekslende hverdag med mange fede opgaver, som er alt andet end ensformige. Mulighederne er mange hos os, derfor kan du bl.a. arbejde inden for mode, cykler eller elektronik, og er du mere til bagværk eller mad, så kan du også arbejde sammen med både bagere og slagtere. 

Det allerbedste ved at arbejde i Bilka er, at du bliver en del af et stort fællesskab. Med flere hundrede kolleger er det også let at bytte vagter, så der er tid til lektier, venner og fritidsinteresser. Eller du kan få flere vagter, hvis du gerne vil tjene lidt ekstra i en fart.

Så vil du have et job, hvor du også kan få vigtig erhvervserfaring til CV’et? Bliv en del af noget større i Bilka.

Ansøg nu

 

 

Bilka 0576

Mød en medarbejder

Venligst accepter marketing-cookies for at se videoen.
Bilka 0334

Ka' du give service
med et smil?

Som medarbejder i Bilka er du med til at holde butikken pæn, ordentlig og indbydende, så det er nemmere og sjovere, når indkøbsvognen skal fyldes. Det er dig, der giver kunderne den gode service - og giver dem et smil med på vejen. 

Måske har du erfaring fra anden butik. Måske er det dit første job. Uanset din baggrund har vi altid plads til flere nye kollegaer.

Vi skal nok lære dig alt om, hvordan det er at arbejde her hos os. I starten får du sidemandsoplæring, og vi forklarer dig, hvilke opgaver du skal løse - og hvordan.

Ansøg nu

De mange muligheder

Når du vælger en uddannelse i Bilka, er du garanteret et solidt springbræt til en spændende karriere, der kan føre dig vidt. Og hvis du vil, kan du gå hele vejen - fra elev til varehuschef. 

Har du viljen? Så viser vi vejen.

Trin 1: Elev / Management trainee

Du kan tage en elevuddannelse inden for alle salgsområder, bager, slagter og service/drift. Management trainee-uddannelsen kan tages inden for alle salgsområder. Uddannelserne tager mellem 2 og 4 år, afhængig af hvilken retning du vælger. 

Ledelsesniveau: Selvledelse

 

Forløb: Selvledelse & Samarbejde

'Selvledelse & Samarbejde’ er første trin på karrierestigen og har til formål at klæde medarbejdere med lederpotentiale godt på til en stilling som for eksempel teamkoordinator eller produktionskoordinator. Igennem forløbet fokuseres der på såvel selvledelse som på samarbejde, og der arbejdes bl.a. med sig selv i forhold til stærke og svage sider. Man vil sammen med de øvrige deltagere få afprøvet sit lederpotentiale og sammen med sin leder finde ud af, om det er den vej, man skal forfølge. 

’Selvledelse & Samarbejde’ har to trin – et 3-dages kursus og efterfølgende træning og feedback i butikken, der følger en individuel udviklingsplan. Forløbet henvender sig til medarbejdere, der står foran en udnævnelse eller lige er blevet udnævnt til teamkoordinator eller produktionskoordinator.

 

Trin 2: Team-/produktionskoordinator

Du kan blive teamkoordinator inden for alle salgsområder og produktionskoordinator inden for bager- og slagterområdet. Som teamkoordinator eller produktionskoordinator arbejder du tæt sammen med afdelingslederen om at sikre størst muligt salg i eget område. Du har ansvar for opsøgende salg, vareopfyldning og kundeservice og bliver løbende udfordret med henblik på udvikling til næste niveau på karrierestigen.  

Ledelsesniveau: Selvledelse

 

Forløb: Lederaspirant

Lederaspirantforløbet er et talentprogram for teamkoordinatorer og produktionskoordinatorer, der har potentiale til at blive afdelingsledere eller produktionsledere, men endnu mangler en del erfaring med ledelse og drift. Målet er, at deltagerne i forløbet bevæger sig fra at være selvledende medarbejdere til succesfuldt at kunne lede andre.

Lederaspirantforløbet tager ca. 12 måneder og er inddelt i 3 kursusperioder af 3 dages varighed med fokus på Selvindsigt, målstyring og effektivitet, Medarbejdersamtaler og Rekruttering. Der afsluttes med studietur og eksamen

 

Trin 3: Afdelings-/produktionsleder

Du kan blive afdelingsleder inden for alle salgsområder og produktionsleder inden for bager- og slagterområdet. Ansvarsområdet er at sikre størst muligt salg via effektiv planlægning, fokus på kunderne og høj standard i afdelingen. Du er desuden ansvarlig for dine medarbejderes trivsel og for oplæring af elever.  

Ledelsesniveau: Leder af medarbejdere

 

Forløb: LederTransitionProgrammer

LederTransitionProgrammerne er for ledere, der har ambitioner om at udvikle sig i den aktuelle rolle eller om at tilegne sig nye kompetencer i forbindelse med et skift fra et ledelsesniveau til et andet. Programmerne er målrettet den konkrete lederrolle og det konkrete niveau i organisationen.

Alle ledere i Bilka bliver tilbudt forløbet, som udover de konkrete kursusperioder kræver et stort engagement i hverdagen, hvor teorien skal omdannes til praksis, og læringen skal bruges aktivt. Forløbet er individuelt tilrettelagt, og indholdet er i høj grad baseret på den enkelte leders hverdag og udfordringer. Det tager bl.a. fat i, hvordan han eller hun som leder med sin adfærd påvirker muligheden for at opnå konkrete mål i hverdagen.

 

Trin 4: Chefniveau

Du kan blive sektionschef i tekstil, nonfood, food/nearfood, freshfood, operations og Customer & People og herefter varehuschef med det øverste ansvar for hele varehuset og for det samlede resultat. Begge chefstillinger kræver en stærk lederstil, et stort overblik og evnen til at sætte andre lederes kompetencer maksimalt i spil for at sikre bedst mulig omsætning og indtjening.

Ledelsesniveau: Leder af ledere

 

Forløb: Skræddersyet udviklingsforløb

Her er der ikke ét forløb, da det bliver skræddersyet lige til dit behov og hvad du finder interessant at blive klogere på.

Læs mere her.

Hvilken vej vil du gå?

Salg

Servicemedarbejder i kasselinjen/kundeservice

Slagter/delikatesse

Bager

Café og Restaurant

Har du et gemt en sælger i maven eller er du storsmilende hver dag? Så må salgsafdelingerne være lige noget for dig. Her kommer du til at opfylde varer, rådgive kunderne og være et venligt ansigt kunderne møder, når de handler i Bilka. Vi har forskellige afdelinger, som alle sammen byder på noget forskelligt

Salg generelt
I denne afdeling finder du f.eks. vores ToGo stillinger hvor du skal aflæse ordrer, pakke varer og aflevere dem til kunderne ved vores udlevering

Tekstil (Tøj & Mode)
Denne afdeling er for dig der har en interesse i tøj og mode

Nonfood/Hus & Have/Elektronik
I Nonfood afdelingen arbejder du med ting såsom legetøj, sæsonvarer og cykler. Hus & Have er for dig der er vild med boligindretningen. Elektronik afdelingen dækker tv’er, computere og al det andet elektronik du finder i din Bilka.

Har du hurtige hænder og et smil der siger spar to? Så er en stilling i denne afdeling lige noget for dig. Her kommer du i tæt kontakt med kunderne og en af dine fornemmeste opgaver er at sørge for at kunderne får en kanon god oplevelse i Bilka.

Er du allerede lidt af en foodie? Så er vores slagter/delikatesse afdeling lige noget for dig. Her kan du slå dig løs mellem lækre råvarer og dygtige kolleger og du skal hjælpe til med både specialiteter, tapas, festmiddage og hurtige convenience-løsninger til travle kunder.

Er lækkert brød og kager lige dig? Hos Bilka-bageren laver vi brød helt fra bunden – som i de gode, gamle dage, og i bageriudsalget er det dig, der giver kunderne en smilende, effektiv og kompetent betjening, så kunderne kan få vores lækre kager og brød med hjem.

Kan du give kunderne en effektiv og smilende betjening, der giver det lille ekstra til deres indkøbsoplevelse - også når der er travlt, så vil du passe perfekt ind i denne afdeling. Her skal du hjælpe til med at levere de allerbedste smagsoplevelser til vores kunder, uanset om de kommer for at få en kop kaffe, en hotdog eller de vil bestille nytårsmenu til 20 personer.

Vil du vide mere? 

Bilka er en stor arbejdsplads – og du vil hurtigt opdage, at det gi’r dig masser af muligheder.
Find ud af, hvorfor Bilka er meget mere dig, end du måske tror.
Læs mere om det at have et fritidsjob i Bilka i vores folder.

Download folder

Bilka 0296
1018
ledige stillinger

Er du på udkig efter et spændende job? Søg blandt alle de ledige stillinger i Bilka lige nu - eller søg uopfordret, hvis du ikke finder et match.

Se ledige stillinger

Fang os her