Rectangle 18 (1)

Om Bilka

Bilka CY Ekstra 2

En klar vision

Vi vil være danskernes foretrukne indkøbsunivers – med særligt fokus på familier. Vi gør os blandt andet attraktive ved at have Danmarks største udvalg af kvalitetsprodukter til de laveste priser. I dag har vi omkring 80.000 forskellige varer under ét tag – men vi kan mere end det. Bilka er også kendt for at være et sted med oplevelser.

Hen over året har vi fx koncerter med populære kunstnere, gratis drive-in-bio med de nyeste film på plakaten, bagagerumsmarked, bil-bingo og masser af aktiviteter for de mindste. Og som noget nyt kan kunderne nu også købe deres dagligvarer online på bilkatogo.dk og hente dem i vores drive-in-område samme dag. Nemt og attraktivt.

Find din vej

 

Værdier & Kultur

Fewfwf
House

Integrity

Vi bygger tillid ved at handle med anstændighed, ansvar og ærlighed.

Fire

Passionate

Vi er drevet af ønsket om at forbedre hverdagen for vores kunder, vores kollegaer og vores samfund.

Road

Agile

Vi omfavner forandring, tilpasser os hurtigt til nye krav og stopper aldrig med at lære.

Medalje

Competitive

Vi stræber efter at vinde på alle områder af virksomheden, udnytte muligheder og tackler udfordringer sammen.

Watch

Efficient

Vi søger enkelthed og stræber efter at skabe produktive og omkostningseffektive måder at arbejde på.

Værdierne udspringer af vores 150 år gamle historie og den adfærd, der igennem tiden har karakteriseret os og dannet grundlag for vores succes. Værdierne giver os en retning for, hvordan vi skal gå til opgaver, og hvordan vi skal være over for både kunder og hinanden.

Bilkas kultur hviler på godt købmandskab, et meget stærkt fællesskab og vores  fem indgroede værdier. Værdierne deler vi med resten af Salling Group. De er et vigtigt fundament i det fællesskab og den kultur, der binder os sammen og får os alle til at føle os som en del af noget større – uanset hvor vi arbejder, og hvad vi arbejder med.

Bilka CY Sallinggroup 2022 (15 Of 43)

Bliv en del af Salling Group

Venligst accepter marketing-cookies for at se videoen.

Når du vælger en uddannelse i Bilka, er du garanteret et solidt springbræt til en spændende karriere, der kan føre dig vidt. Og hvis du vil, kan du gå hele vejen - fra elev til varehuschef. 

Har du viljen? Så viser vi vejen.

Ledige stillinger

En del af Salling Group 

Salling Group er en af Danmarks største arbejdspladser med flere end 53.000 ansatte fordelt på 1500 butikker i fire lande.

Det er også en af landets mest mangfoldige arbejdspladser, som hver eneste dag arbejder for at gøre hverdagen bedre for kunderne. Salling Group ejer ud over Bilka også føtex, Netto, BR og Salling, og driver Starbucks og Carl’s Jr. i Danmark - og som medarbejder er der mange muligheder på tværs.

Vi går forrest

Der findes 19 Bilka varehuse i Danmark. Det første åbnede i Tilst ved Aarhus i 1970, mens det seneste skud på stammen, Bilka Randers, slog dørene op i august 2018.

Bilka-kæden beskæftiger næsten 9.000 medarbejdere og er ejet af Salling Group, der også ejer føtex, Netto og Salling. Hvert år doneres en del af Bilkas overskud via Salling Fondene til godgørende formål inden for kultur, sport og sociale sammenhænge. Så når man handler i Bilka, støtter man samtidig et godt formål. Vi forsøger nemlig her som alle andre steder at gå forrest. Hele vejen.

Boks Ombilka

Søg job i Bilka

Er du på udkig efter et spændende job? Søg blandt alle de ledige stillinger i Bilka lige nu - eller søg uopfordret, hvis du ikke finder et match.

Se ledige stillinger