Andreas BOD

Leder

Kopi Af Bilka Ledelse 2022 6634

Har du 
lederpotentiale?

En fremtid som leder er det oplagte valg for dig, der gerne vil have det maksimale ud af din karriere. Som leder får du masser af ansvar og mulighed for at udvikle dig i et udfordrende læringsmiljø med garanti for en stejl læringskurve og et højt ambitionsniveau. 

Derfor søger vi dig, der vil styrke dine kompetencer og arbejde målrettet med dit personlige og faglige lederskab. Dig, der har viljen og vil være med til at sætte dit præg på fremtidens ledelse i Bilka. 

Er du klar til næste skridt i din karriere?

Se ledige stillinger

 

 

Kopi Af Bilka Ledelse 2022 6717

Mød en leder

Venligst accepter marketing-cookies for at se videoen.
Kopi Af Bilka Ledelse 2022 6826

En hverdag med
fart over feltet

Som leder i Bilka skaber du rammerne for en tempofyldt hverdag. Uanset om du skal lede dig selv, dit team, din afdeling eller en hel sektion sørger vi for at klæde dig på til at løse opgaven. Du får solide kompetencer, hvor fokus både vil være på forretningsforståelse, produktviden, regnskab og procesoptimering - alt sammen med det formål at gøre dig i stand til at styre og lede driften i et varehus. 

Du vil arbejde målrettet med din personlige og faglige udvikling, og du vil hurtigt i dit forløb få selvstændigt ansvar, samtidig med at du får mulighed for at videreuddanne dig på interne og eksterne kursusforløb.

Så har du store ambitioner, trives godt med ansvar og kan sørge for den gode stemning blandt dine medarbejdere, så kan en karriere i Bilka være det rette for dig.

Ansøg nu

Karrierevejen

Når du vælger en uddannelse i Bilka er du garanteret et solidt springbræt til en spændende karriere, der kan føre dig vidt. Og hvis du vil, kan du gå hele vejen - fra elev til varehuschef. 

Har du ambitionerne om en karriere? Så bakker vi dig op hele vejen.

Trin 1: Elev / Management trainee

Du kan tage en elevuddannelse inden for alle salgsområder, bager, slagter og service/drift. Management trainee-uddannelsen kan tages inden for alle salgsområder. Uddannelserne tager mellem 2 og 4 år, afhængig af hvilken retning du vælger. 

Ledelsesniveau: Selvledelse

 

Forløb: Selvledelse & Samarbejde

'Selvledelse & Samarbejde’ er første trin på karrierestigen og har til formål at klæde medarbejdere med lederpotentiale godt på til en stilling som for eksempel teamkoordinator eller produktionskoordinator. Igennem forløbet fokuseres der på såvel selvledelse som på samarbejde, og der arbejdes bl.a. med sig selv i forhold til stærke og svage sider. Man vil sammen med de øvrige deltagere få afprøvet sit lederpotentiale og sammen med sin leder finde ud af, om det er den vej, man skal forfølge. 

’Selvledelse & Samarbejde’ har to trin – et 3-dages kursus og efterfølgende træning og feedback i butikken, der følger en individuel udviklingsplan. Forløbet henvender sig til medarbejdere, der står foran en udnævnelse eller lige er blevet udnævnt til teamkoordinator eller produktionskoordinator.

 

Trin 2: Team-/produktionskoordinator

Du kan blive teamkoordinator inden for alle salgsområder og produktionskoordinator inden for bager- og slagterområdet. Som teamkoordinator eller produktionskoordinator arbejder du tæt sammen med afdelingslederen om at sikre størst muligt salg i eget område. Du har ansvar for opsøgende salg, vareopfyldning og kundeservice og bliver løbende udfordret med henblik på udvikling til næste niveau på karrierestigen.  

Ledelsesniveau: Selvledelse

 

Forløb: Lederaspirant

Lederaspirantforløbet er et talentprogram for teamkoordinatorer og produktionskoordinatorer, der har potentiale til at blive afdelingsledere eller produktionsledere, men endnu mangler en del erfaring med ledelse og drift. Målet er, at deltagerne i forløbet bevæger sig fra at være selvledende medarbejdere til succesfuldt at kunne lede andre.

Lederaspirantforløbet tager ca. 12 måneder og er inddelt i 3 kursusperioder af 3 dages varighed med fokus på Selvindsigt, målstyring og effektivitet, Medarbejdersamtaler og Rekruttering. Der afsluttes med studietur og eksamen

 

Trin 3: Afdelings-/produktionsleder

Du kan blive afdelingsleder inden for alle salgsområder og produktionsleder inden for bager- og slagterområdet. Ansvarsområdet er at sikre størst muligt salg via effektiv planlægning, fokus på kunderne og høj standard i afdelingen. Du er desuden ansvarlig for dine medarbejderes trivsel og for oplæring af elever.  

Ledelsesniveau: Leder af medarbejdere

 

Forløb: LederTransitionProgrammer

LederTransitionProgrammerne er for ledere, der har ambitioner om at udvikle sig i den aktuelle rolle eller om at tilegne sig nye kompetencer i forbindelse med et skift fra et ledelsesniveau til et andet. Programmerne er målrettet den konkrete lederrolle og det konkrete niveau i organisationen.

Alle ledere i Bilka bliver tilbudt forløbet, som udover de konkrete kursusperioder kræver et stort engagement i hverdagen, hvor teorien skal omdannes til praksis, og læringen skal bruges aktivt. Forløbet er individuelt tilrettelagt, og indholdet er i høj grad baseret på den enkelte leders hverdag og udfordringer. Det tager bl.a. fat i, hvordan han eller hun som leder med sin adfærd påvirker muligheden for at opnå konkrete mål i hverdagen.

 

Trin 4: Chefniveau

Du kan blive sektionschef i tekstil, nonfood, food/nearfood, freshfood, operations og Customer & People og herefter varehuschef med det øverste ansvar for hele varehuset og for det samlede resultat. Begge chefstillinger kræver en stærk lederstil, et stort overblik og evnen til at sætte andre lederes kompetencer maksimalt i spil for at sikre bedst mulig omsætning og indtjening.

Ledelsesniveau: Leder af ledere

 

Forløb: Skræddersyet udviklingsforløb

Her er der ikke ét forløb, da det bliver skræddersyet lige til dit behov og hvad du finder interessant at blive klogere på.

Læs mere her.

Hvilken vej vil du gå? 

Videreuddannelser

Lederkurser

Kurser rettet mod faglig ekspertise

Kurser rettet mod forretningsforståelse

Talentudvikling

Vi tilbyder muligheden for videreuddannelse, hvor du kan tage en HD, akademi-fag, diplom eller en master hvis du gerne vil skærpe dine kompetencer og kombinere det praktiske arbejde med noget akademisk.

Vi tilbyder også lederkurser hvor du som leder har mulighed for at højne dine kompetencer.

Leder Transitions Programmer – LTP
Vi har fire primære LTP kurser der er skræddersyet til at hjælpe ledere til at blive endnu bedre til at lede deres medarbejdere eller andre ledere. Vi har for leder af medarbejdere, leder af ledere, leder af ledere af ledere og funktionsleder. Derudover tilbyder vi muligheden for et LTP opfølgningskursus, for at få opfrisket de midler man lærer på LTP.

Værktøjsbaserede lederkurser
Vi tilbyder også værktøjsbaserede lederkurser og her får du muligheden for at blive klogere på værktøjer du kan bruge i dagligdagen som leder. Du kan bl.a. komme på kursus i medarbejdersamtaler, hvor du bliver trænet i værktøjer der skal bruges til samtaler såsom aktiv lytning, og et kursus i rekruttering hvor du lærer mere om behandling af ansøgninger, samtalestruktur m.v.

Der udbydes også kurser der kan udvikle dine kompetencer inden for en række udvalgte fagområder
IT-værktøjer

Her lærer du lidt om brugen af IT-værktøjer såsom Excel. Dette er et kursus der udbydes i tre niveauer; Excel 1, Excel 2, Excel 3.

Personalejura og bemandingsplanlægning
Disse kurser har til formål at gøre dig klogere på ting såsom grundlæggende personalejura, hvor du vil få viden inden for ansættelsesforhold, overenskomster mv. i Salling Group. Vi tilbyder tre kurser indenfor dette område; Grundlæggende personalejura, udvidet personalejura og myTime- Ledertræning

Kommunikation
Her får du skærpet dine evner indenfor kommunikation i form af at udarbejde effektive PowerPoint præsentationer, konflikthåndtering, kollegiale konflikter m.m.. Vi tilbyder kurserne; Powerful Powerpoints, Personal communication & Presentation, Effektive tavlemøder, Kommunikation og konfliktstyring, Kollegiale konflikter i hverdagen og Personlig udvikling og effektivitet

Drift
Dette er kurser der bidrager til din viden indenfor driftsområdet på dit specifikke område såsom kundeservice eller produktion. Vi tilbyder fire kurser; Drift - Kundeservice, Selvscan og Cineo, Drift – Kundeservice, Retail loss Prevention, Drift – Produktion og Drift – SAP BI

Værktøjer til styring og ledelse af projekter og processer
Vi tilbyder også kurser indenfor projektledelse og generelt styring af både projekter og stakeholders. Kurserne der udbydes er; Stakeholder Management, Project Management og Process Optimization – LEAN.

Forretningsforståelse og Business Skills
Kurser der skærper din overordnet forretningsforståelse og kan give dig evner indenfor problemløsning, forhandlinger mm. Vi tilbyder kurserne; Salling Group Financial Model, Structured Problem Solving, Design Thinking and Concept Development, Færdigheder og adfærd I forhandlingssituationer og Responsible Procurement

Commercial
Her tilbyder vi tilpassede kurser til vores fire hovedområder inden for commercial; Range, Trade, Margin control og Supplier handling.

Talentprogrammer
Disse kurser er for dig der er har noget ekstra at tilbyde og stræber efter at blive leder. Vi tilbyder kurserne; Selvledelse og samarbejde, Lederaspirant, Frugt & Grønt og Retail Manager.

Vil du vide mere? 

Bilka er en stor arbejdsplads.
Og derfor får du som leder både karriere-, fremtids- og udviklingsmuligheder.
Find ud af, hvorfor Bilka er meget mere dig, end du måske tror.
Læs mere om det at være leder i Bilka i vores folder

Download folder

Kopi Af Bilka Ledelse 2022 6823
77
ledige stillinger

Er du på udkig efter et spændende job? Søg blandt alle de ledige stillinger i Bilka lige nu - eller søg uopfordret, hvis du ikke finder et match.

Se ledige stillinger

Fang os her